top of page

Stranica Župa Jelsa omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja koji je podložan niže navedenim Uvjetima korištenja. Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici upoznati s aktualnim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice na vlastitu odgovornost te da su uvjete korištenja razumjeli u cijelosti.

Autorska prava

​Župa Jelsa polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korisnik koji smatra da je Župa Jelsa povrijedila njegova autorska prava dužan je takav sadržaj prijaviti koristeći e-mail adresu info@zupajelsa.com. Župa Jelsa će svaku takvu prijavu razmotriti te u slučaju utvrđivanja povrede autorskih prava u najkraćem roku ukloniti sadržaj.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Župa Jelsa zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici bez obaveze prethodne najave.

 

Poveznice na druge web stranice

Stranica Župa Jelsa sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te poveznica na vanjske stranice.

Župa Jelsa ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj internetskih stranica treće strane kojima korisnik pristupa preko poveznica, za korisnikovo korištenje spomenutih poveznica niti za korištenje sadržaja kreiranog od strane posjetitelja.

Sve sadržaje stranice Župa Jelsa se koristite na vlastitu odgovornost te se Župa Jelsa ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Obveze korisnika

​Korisnicima stranice Župa Jelsa strogo je zabranjeno:

  • slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

  • slanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

  • slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

  • svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

Župa Jelsa ima pravo dobivene informacije od strane korisnika, te foto, video i audio sadržaje, objaviti na stranici bez naknade posjetitelju stranice. Ako se utvrdi da je sadržaj koji su posjetitelji dostavili nezakonit, neprikladan ili se njime krše prava treće strane, takav sadržaj će odmah po primitku informacije o njegovoj neispravnosti biti uklonjen s portala.

 

Izmjene uvjeta korištenja

Župa Jelsa zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Datum objavljivanja: 13.01.2021.

bottom of page